MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy ciasto się schłodzi weź większą, jasną część, rozwałkuj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 4

Gdy ciasto się schłodzi weź większą, jasną część, rozwałkuj i wylep nią dno blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.

Zobacz również

Nowa promenada w Słupcy robi wrażenie

NOWE
Nowa promenada w Słupcy robi wrażenie

Prezydent Świnoujścia po spotkaniu z ministrem ws, strefy wokół gazoportu

NOWE
Prezydent Świnoujścia po spotkaniu z ministrem ws, strefy wokół gazoportu

Polecamy

Do zalewy dodaję sprawdzone dodatki. Marynowane patisony smakują wybornie

NOWE
Do zalewy dodaję sprawdzone dodatki. Marynowane patisony smakują wybornie

Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? Data urodzin zdradza tajemnicę

TYLKO U NAS
Kim byłaś w poprzednim wcieleniu? Data urodzin zdradza tajemnicę

XVI Kiermas Tradycji, Dialogu, Zabawy w Bałdach

XVI Kiermas Tradycji, Dialogu, Zabawy w Bałdach