MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W sezonie letnim fasolka szparagowa jest łatwo dostępna, nie...
fot. 123rf

Fasolka szparagowa - czy warto ją jeść? Jak wykorzystać to warzywo w kuchni? Sprawdź

Fasolka szparagowa - jakie ma właściwości?

W sezonie letnim fasolka szparagowa jest łatwo dostępna, nie tylko w dyskontach, ale też w warzywniakach i na bazarkach. Warto wiedzieć, że to warzywo jest idealne dla osób dbających o linię, ponieważ zawiera bardzo mało kalorii. 100 gramów fasolki zawiera jedynie 37 kcal! Zawiera również węglowodany oraz błonnik niezbędny do prawidłowego trawienia.

Zobacz również

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Co za błąd Kamila Grabary! To może kosztować Polaka tytuł [WIDEO]

Co za błąd Kamila Grabary! To może kosztować Polaka tytuł [WIDEO]

Polecamy

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje